My First Doodle

Saturday, April 06, 2013




Asssalamualaikum

*sila kagum ngee~*

        Ok,aku mengaku,yang selama ni aku cemburu bila tengok penDOODLER kat dunia ni duk lukis doodle-doodle yang lawa macam Che'Ta,siap buat tempahan berset-set lagi.For me,aku rasa mungkin ssetengah orang je yang mempunyai bakat yang macam ni,tapi tak salah kalau aku cuba,and hasilnya,ya,gambar yang awak mula-mula nampak kat ats ngee..Alhamdulillah,siap jugak buat benda ni,agak lama jugak 'lah' nak buat benda nie,even hanya separuh badan jer urgh.Apa-apa pun,aku berbangga dengan usaha yang aku buat selama aku melukis benda ni hehe.. nilai dan sifat sabar dan kreativiti,harus diterapkan sewaktu hendak melukis benda ni..

Credit: Photoscape & Paint Tool SAI



Entry Kat Bawah ni Lagi menarik!

You Might Also Like

23 Like This Entry:

  1. Fuiyoo..comel2. Percubaan yg bagus. Fiqa tak berminat lansung nak buat doodle lg. Haha

    ReplyDelete
  2. Cantiknye. Buat untuk saya 1. he.he..he.. :)

    ReplyDelete
  3. @Fiqa Nsz Thanks :D Tryla buat,usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah. Setakat ni curik doodle mr google je. Haha.
      Nt rajin fiqa try buat. XD

      Delete
  4. @Anis Najiha Thanks :D setakat doodle yang comot-comot tu bolehla buat sis ngee

    ReplyDelete
  5. wasalam.. untung lah adam faiz reti jugak buat doodle dari aida memang tak jadi langsung. haha.. puas cuba. huh!

    ReplyDelete
  6. Bubbly & Associates Giveaway telah bermula... sila lihat di sini...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

    dan juga senarai peserta di sini:

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-bubbly-associates.html

    sponsors juga boleh join jika mahu! ^_^

    ReplyDelete
  7. @◕ D Y S H A S A H H I R ◕ Hehe thank you,yang part mata tu,curik-curik kat Mr.google ngee~

    ReplyDelete
  8. @Diari Si Froggie eh? teruskan berusaha! usaha tangga kejayaan tak gitu?

    ReplyDelete
  9. cumeyy!! ada bakat nii!

    ennncakkk! Kiyomi! Kiyomi!

    dari segmen farah bubbles
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    done follow sini.. =)

    ReplyDelete