Buku Teks Kena Rampas^^
21:26 - 18 comments

gambar hiasan

Short entry

Assalamualaikum=Waalaikumussalam :)

Im Back! Ingat aku lagi tak? :3,lama gila tak update pasal life aku kiki,tetiba jari malam ni,tergerak nak update..Kalau aku tanya ada orang rindu aku tak? mesti takdde orang nak jawab,kejamkan dunia? -,-.

Wah,wah,buka sekolah,Ahad kelmarin,datang sekolah dengan harapan,nak belajaq sungguh-sungguh,then tengok buku teks semua kena rampas,bagaikan hancur harapan setinggi gunung ditembak-tembak berkali-kali.sigh gila aku masa tu T_T.

Papepun,hari tu,memang tak belajaq langsung,happy kejap..bebas dengan PBS.Tak pasai-pasai kena bayaq RM0.50 sen satu buku.sila terkejut!nasib,sangat-sangat sebab masa hari khamis lepas,tak kunci pintu kelas..sebab tu depa,pengawas semua duk masuk ceroboh bawah meja ..

Melayang Rm4.oo duit aku masa tu..Shit gila weh!! I admit it,itu salah aku,duk pandai-pandai nak tinggal buku bawah meja..So,pengajaran di sini,jangan tinggal buku bawah meja,xD nanti jadi macam aku,nak? nak? haha ...

Its okayla weh.Sambung buat Homework xD.2 karangan belum siap lagi,duk sibuk,taip karangan dalam entry haha..macam karangan abang-abang kakak SPM pun ada kan :0.haha ok,aku mencarut lagi.

Assalamualaikum..

Love kat bawh ni,untutk korang yang sudi baca entry aku wakaka



LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

18 comments:

  1. Oke lah, 50 sen. sekolah saya rm1. fuhhhh. tapi tak pernah tinggal buku bawah meja, takut. hehe >.<

    ReplyDelete
  2. Hamboiiihh... buat karangan dalam entri blog. terbaik la bro... pi buat bagi siap homework tuh.. xD... tapi, kesian gak noh... sapa la dak krng ajar sikit p duk rampas buku org,, xD..

    (^_^).. selamat malam..

    ReplyDelete
  3. Hahaha kalau form 5 tak kisah pun nak tinggal bawah meja ke apa. Senior lah katakan :p

    ReplyDelete
  4. Hihi tu jdkan pengajaran. Masa akak dulu sek, takde tinggal buku bwh meja..tak berani..sbb mmg kena rampas. Tp classmate akk buat port simpan buku teks dlm satu almari buruk. Mmg kelakar la..smpai hbs spm cikgu tk dpt kesan port tu. Hihihi

    ReplyDelete
  5. ish3. kan da melayang rm4. ni mesti kes mls nk beratkan bag ni. huhu. dah, g belajar :P

    ReplyDelete
  6. ksian nya kena rampas. Kat sekolah kak pun dulu mcm tu jgk. :) Belajar dri kesilapan.

    ReplyDelete
  7. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  8. @Anis Farhana eh? Rm1 mahal tu,kalau beli keropok dah dapat 1o batang dah,hihi,bagus-bagus ;)

    ReplyDelete
  9. dtg singgah sini sambil kutip LOVE merah kat entri ni.. (bg kami kan? ) hee..

    ReplyDelete
  10. akak pernah tinggal buku bawah meja dulu ms sekolah, pastu hilang.. rupa2nya org yg ambil buku tu dia nak ngurat akak.. Tapi skrg dia dah kawen.. haha

    ReplyDelete