Blog salin kulit!
00:21 - 12 comments


Assalamualaikum=Waalaikumussalam,

Huuh..Aku kembali,harapnya,kembali tak pergi-pergi hehe..Actually,blog ni dah 2 hari pakai baju baru,tapi baru ada masa nak tulis entri,Im still student okayh? sibukgila weyh tadi,duk susun kertas PBS form 2,rasa penat masih lagi berlegar-legar dalam badan aku  -,- .Pagi-pagi lagi kat sekolah,dah kena denda ngan ustazah bahasa arab -..- classmate aku semua kena,include yang tak ambik aliran BA..

Agak stress di situ,dah kena berdiri atas kerusi,disuruh pulak berdiri atas meja weyh, Di samping kiri-kanan kelas berliah-liar mata seniour form 5 memerhati err...It's okay i take it as pengajaran ye dok?.Dahla wey,lari tajuk pulak..

Aku ambik masa,untuk jahit baju baru blog aku ni,dalam masa,1 jam setengah gitu kot..tak pasti,yang pasti dalam masa yang singkat,ceyh..for my new template ni,aku bikin biaq jadi macam ala-ala blogskin gittew..ada nampak macam blogskin tak? haha...Theme pulak,aku pick colour grey..jangan tanya aku kenapa..sebab dulu aku memang obses gila dengan warna biru,and i think,aku dah membesar,dan jadi lebih matang kahkah..


Owh,ye..kalau ada yang perasan,layout sidebar blog aku dah berubah ke sebelah kanan..Actually,dah lama aku nak ubah kedudukan dia,tapi takdek masa yang sesuai,al-maklum,homework banyak gilabeb! border tittle dia pun simple je weyh,sedap mata memandang,aku pun puas hati,haha,...

So,kalau nak rekomen apa-apa sal blog aku,sila lah komen kat bawah entry ni okayh? sebarang pendapat,cacian,dan sebagainya,InsyAllah aku ambik dengan hati terbuka..xD..jangan risau,aku open minded..haha,mesti korang cakap macamni, " Hak Alah,budak ni,poyo gila!" tak pun macam ni haha, "Amboi,open minded? ceyh.." haha pedulikan, nobody perfect..Yang baik itu,datangnya daripada Allah s.w.t,dan yang buruk itu datang daripada aku sendirik..

Assalamualaikum..

p/s: Maaf penggunaan "Aku" untuk orang yang lebih dewasa ;)


LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

12 comments: