Tapak Iklan Percuma! 5 BLOGGER TERPANTAS SAHAJA

Tuesday, March 19, 2013

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum


TUTUP!!!
 
Attention! This is just a simple quick update*
Ok,malas nak taip panjang-panjang,ada yang nak beriklan dalam blog aku secara percuma tak? kalau ada,cepat-cepat Inform aku!!! terbuka kepada 5 Blogger terpantas sahja!!!!!!!!!!!! so,apa lagi jom rebut peluang yang aku bagi! Yang paling penting PERCUMA doh -,-' over excited!
syarat-syarat:
  • Follow Blog aku,tak paksa.
  • like fanpage aku
  • comment entry kat bawah ni dengan ayat ni--> saya nak beriklan di blog awak secara percuma!
  • bagi link blog dan URL image banner atau iklan.[p/s: 125x125]
  • siap!

                                          Assalamualaikum^^
Entry Kat Bawah ni Lagi menarik!

You Might Also Like

13 Like This Entry:

  1. saya nak beriklan di blog awak secara percuma! http://afiekoreanlovers.blogspot.com
    banner awk amik kat blog sy ye, coz banner sye x leyh bg kt sini, ade prob cket.. tq

    ReplyDelete
  2. saya nak beriklan di blog awak secara percuma!
    http://miszfarahanis.blogspot.com
    banner boleh ambik kat blog tak? :)

    ReplyDelete
  3. saya nak beriklan di blog awak secara percuma !

    blog :- http://fadzlun.blogspot.com/

    banner :- bole amik kat blog ..
    nak bg kat sini tapi cannot be accepted.

    tq

    ReplyDelete
  4. saya nak beriklan di blog awak secara percuma !

    blog: - halimaton1106@gmail.com

    banner boleh amek kat blog ana tak?

    syukran ya :)

    ReplyDelete
  5. saya nak beriklan di blog awak secara percuma .

    http://wanyyminho.blogspot.com/

    takbleh send sini code banner .

    ReplyDelete
  6. saya nak beriklan di blog awak secara percuma !

    http://keymekeymoo.blogspot.com/

    link banner ada kat blog , tak boleh nak paste kat sini :)

    ReplyDelete
  7. saya nak beriklan di blog awak secara percuma boleh? :)

    blog-http://darihatikecilyaya.blogspot.com/

    banner-saye takde banner hiee, natie jap g saye bagi huhu.

    ReplyDelete
  8. http://i241.photobucket.com/albums/ff318/turtlestory/125x125.jpg

    ReplyDelete
  9. ala..dah tutup ek? baru online. hmm
    takpelah..nak masuk bloglist leh?
    tapi blog lagi satu..:)
    http://fiqanszsecrets.blogspot.com/

    ReplyDelete