Review Blogger Isabel Diaz
12:35 - 2 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum

Bulan lepas,if tak silap,aku ada sponsor satu segmen.Yang pasti,segmen tu dianjur oleh Blogger Aimi Wardina.Ada yang join tak? hehe so,for this entry ,aku just nak review blogger yang bertuah menang review daripada aku huhu :D.Siapa yang bertuah Tu? ? Jom Usha!



Blog Yang Dimiliki oleh siti hawa binti achen dan juga dikenali sebagai isabel diaz.Selain Blogger,dia juga merupakan guru pelatih PISMP pendidikan sejarah sekolah rendah, .
Header blog yang comel, sesuai dengan doodle tu,tak serabut and tak banyak sangat bermain dengan warna :D.Font header tu pon ok tiada masalah hehe.

Loading Blog pon tak de masalah cepat je.

Bahagian sidebar Blog ni pun tak serabut sangat dengan widget-widget yang tak patut,semuanya kemas dan rapi,ringan mata memandang, hehe..

Akhir kata,kalau ada silap atau terkasar bahasa tolong maafkan ok hehe,actually blog aku pon tak ok,gatal nak komen /review blog orang lain kan? hehe. By the Way Tahniah! kepada Blogger Isabel ..

Markah keseluruhan:

4.0/5.0




Assalamualaikum :)



Entry Kat Bawah ni Lagi menarik!
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

2 comments: