New Life!
17:43 - 5 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum
Perkenalkan,ini anak aku -,-
        Hai,hey,ho,yow!:face15: -,-' Dah lama Tak update entry..Terasa janggal dan kekok bila jari mula menari Harlem shake kat keyboard:face6: owh sigh**Homework Berlambak kat tepi,tetapi..akan ku cuba dan ikhtiarkan diri untuk mengahpdate entry nie sampai habis  haha..:12:
        Yeah!:9: Tambah,darab,tolak,bahagi..dah bulan MARCH kan kan? cepatnya masa berlalu:8:,ditambah dengan jadual harian yang padat+sibuk  kat sekolah,terasa diri ni macam dah tak nak sekolah --'..PBS pun satu hal annoying gila siot aku ngan menatang ni! Pleasela jangan seksa aku lagi nak menitis air mata pun ada jugak!:face36: bila difikirkan balik..memang aku dah naik trauma:3: tengok kertas err..:face6: ..Stop it pleasee ..
         Bulan 3??,sibuk,jadual padat,dan sebagainya..Balik sekolah pun lewat err -,-:14: Homework? oh ye si binatang tu tak habis-habis seksa aku:6:*serious jadual semua padat habis tetapi Homework tetap wujud kenapa???:15: *trollface*sains?matematik??B.inggeris??:face14:  errrrrrrr oh please jangan seksa aku ! haha :P
         Azam bulan 3 nie nak mulakan azam baru,hehe nak belaja betui-betui kehkeh:face6:  nakbuang semua fiel malas aku ni :face40:..nak jadi budak baik macam err..haha pedulikan,dah banyak aku menulis hari ni..ada macam karangan abang-kakak pra universiti pun ada haha* mengarut:face6:  okla titik noktah kat sini.Assalamualaikum
Oh. ye lupa nak bagi tahu:face14: hehe..Berat blog saya dah turun huhu hasil minum susu SDII hehe:face75:.. ni tengok kat bawah kehkeh.Korang nak check jugak? boleh klik sini hewhew..:16:

#
 Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1sibodohjangankacau.blogspot.com/71.02 KB0.15 seconds0 seconds


                    
Entry Kat Bawah ni Lagi menarik!
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

5 comments: