Melatah dan Mencarut

Thursday, March 21, 2013

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum


Abaikan tajuk entry kat atas -,-"

               Actually,aku sendiri pun pelik -,-' tergerak jari malam ni nak update entry? mungkin perasaan nak update ni datang bila aku tengok blogger-blogger otai duk update blog diorang,and bila baca entry dia rasa macam double wow! nice entry ah! memang respect ah!! bila aku nak jadi macam diorang kan?   

               oh ye!! result SPM korang dah keluar kan kan? yang result diorang past dengan flying colors.keep it up! and congrats! yang tak berjaya? keep it up,mungkin tak de rezeki, mungkin? Don't wory ah!  aku pelajar,faham perasaan bila gagal sebab aku sendiri pun pernah alami,kita semua pernah alami! betul dok?hhaha mencarut pulak aku malam ni..

              Oh guys! happy holiday,yeah yeah! kehkeh..tak sangka dapat cuti lagi kan kan? petang tadi balik sekolah,buat amal sikit ,hehe belanja orang makan benda ni :-

image credit to->google
           Mood aku baik kot masa tu,mungkin sebab esoknya dh start cuti kot hehe.and and oh ye ,kalau pergi McD tak lengkap rasanya kalau tak order burger kehkeh.Aku order yang NEW arrivel punya! yeah ;)

Yang ni ha!! ambik kau ;P
           Ada yang dh cuba? :0 taste dia ? okla not bad ;) i think ah? taste burger ni same je ngan burger samurai yang orang-orang duk potpetpotpet sana  sini yang famous and sedap? tu.ada yang kenai dak? endahkan.ni burger samurai ;)

wah :0 jom ternganga kehkeh -,-'
     dah macam staff McD je kan kan? dop promote burger haha loud of laugh 
*krikkrikkrik*Dah panjang aku mencarut malam nie.ye dak? pedulikan  karya penulisan aku  malam nie sebab aku sendiri pun tak tahu nak update pasai apa? -;- Assalamualaikum :D


Entry Kat Bawah ni Lagi menarik!

You Might Also Like

5 Like This Entry:

  1. eh...mekdi ada burger baru ek? harus try ni... he he he...

    ReplyDelete
  2. heheheh...bru pas smalam makan kat ncd...tapi,sape yg minat pedas-pedas tuh blehlah makan burger tuh!!!huhuhuhuhh!!!

    ReplyDelete