Jom Berubah
19:59 - 9 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum



          Owh,hi there! Its me! Malam ni  aku tak nak cakap panjang.Its already 1 week i do not update blog kan kan? Trafik blog ni pun turut sama terjejas sebab aku :'( sorry...Tergerak di hati malam ni nak update hehe tu pun sebab nak cerita pasal  Birthday aku semalam haha :) Yeah! Yesterday is My Birthday!  yes! semalam! tapi baru hari ni nak update -,- *hello,im student* Alhamdulillah,ramai yang ingat,include awak yang tengah baca kan? semalam,lepas balik sekolah je ,my mum ajak aku pergi makan..Kat mana? ta perlu tahu haha xD

Ini spagheti carbonara namanya.Jemput makan :)

Actually,rambang mata ni bila nak order hehe..tak tahu nak makan yang mana ..so, menu yang berjaya menambat hati,? oh yeah! Gambar makanan yang kat atas tu hehe..


yeah,This is Pizza Hut ;) kat sana ,tak sah kalau tak order pizza,:) My mum order yang chicken supreme punya ..;)


Yang ni pulak cheese meatball! Perghhhhhh..memang pembuka selera ! jemput-jemput makan ;)


and menu last,Ice cream cake yeah! malas cakap panjang see you in other story k bye ;)

salam














Entry Kat Bawah ni Lagi menarik!
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

9 comments: