Cool Blog | Adam Faiz




28 March 2013

Cool Blog

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum

        Im back.Its already 28th March! owh,Great! hate it so much damn..minggu depan dah sekolah tssk ("/) .Maybe,blog ni akan terabai.urghh.Homework? err -,- folio,pbs? akan aku cuba siapkan dalam masa 3 hari OMG!! kata orang tua-tua dulu "nasi dah jadi bubur" kata Mat salleh"Don't cry over a spilt milk" memang nasib,cuti seminggu panjang,habiskan masa dengan laptop jerk,mata pun lebam eurghh.hari-hari dapat halwa telinga free dengan umi.P/s: jangan jadi macam aku.

         Stress? memang tipulah kalau aku cakap tak stress.Homework belambak kat tepi.pbs satu hal.semalam,aku ada keluar ngan kak aku disebabkan anak tekak mengada nak minum "cool blog" ada yang dah cuba?Actually,cool blog adalah salah satu minuman favourite aku,aku start minum benda ni masa darjah 6 if not mistake lah,lagi-lagi topping pearl dia yang macam bubblegum gitu.. eh?.


        Kalau aku,setiap kali nak beli benda tu,aku akan order taste like: blue coral,honeydew,oreo vanila and chocolate je.Tapi yang paling aku suka ? yang oreo vanilla blog punya.Memang dari dulu act.selalu order perisa tu.aku sendirik pun tak tahu kenapa,mungkin anak tekak ni dah biasa kot.tapi,buat masa nie,aku usuallly order perisa tu jer,anak tekak ni tak dapat nak menelan perisa-perisa lain selain perisa tu.mengada betul kan kan? -,-.


  sempat lagi kitorang beli benda ni .Ayam uncle bob.RM6.00.harga agak mencekik di situ.

Assalamualaikum :)




        
         
Entry Kat Bawah ni Lagi menarik!




11 comments

  1. Waaaa My favourite too . Cool blog ~ heeee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, awak kena tag di sini:

    http://boladuri.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-penggal-ke-2-review-blog.html

    ---> ^_^

    ReplyDelete
  3. Eh kita sama lah suka cool blog dan ayam bob , hee :b

    ReplyDelete
  4. nak cool blog lagi? Jom ke Mydin seksyen 18, shah alam dan seksyen 19 shah alam, (berdekatan dgn kedai anggerik seks.19) =D

    ReplyDelete
  5. Fantastic website you have here but I was curious if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked about here?
    I'd really like to be a part of group where I can get feed-back from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

    Here is my web blog ... ketone diet

    ReplyDelete