Video|Pembantu Rumah Dera dan lambung Bayi
20:02 - 7 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum

Err.. Kejam gila kot !! dia lambung bayi tu macam patung mainan and buat macam roti canai !!...Dasar tidak berperikemanusiaan langsung!!! 
Entry Kat Bawah ni Lagi menarik!
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

7 comments:

  1. gila kot..

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  2. sangat geram dengan pembantu rumah Indon tu...x der hati perut langsung...

    ReplyDelete
  3. mmg kejam..!
    Xsanggup nak tgk lama2..huhu

    ReplyDelete
  4. Risiko berlakunya kejadian tersebut dapat di kurangkan sekiranya majikan melakukan penelitian dengan teliti sebelum mengambil keputusan mengambil pembantu rumah untuk bekerja dengannya...

    Bagi anda yang ingin mendapatkan tips cara mendapatkan pembantu rumah yang baik anda bolehlah KLik Sini

    ReplyDelete
  5. tak sampai hati nak tengok video tu. cukup lah sekali je tengok masa berita. kesian baby tu

    ReplyDelete
  6. Aku tengok pun sakit hati.....
    Gila kot pembantu umah tu ...

    ReplyDelete