Sekolah Baru! Jadual pun Baru!
22:41 - 2 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum


     Yeah, Blogwalker-blogwalker sekalian! saya kembali ("/) Harapnya Kembali tak pergi-pergi kehkeh!.Dah lama tak update entry! kaku tetiba je semasa nak taip entry nie huhu :D.ok Berbalik kepada tajuk..ok Pertamanya,Marilah sama-sama kita merafatkan seinfiniti syukur kita kepada Allah s.w.t,atas nikmatnya kita masih lagi dapat merasai nikmat yang diberi kepada kita di alam maya atau yang nyata,Keduanya, marilah sama-sama kita berselawat ke atas junjungan mulia/agung,Kepada Nabi Muhammad s.a.w,kerana atas perjuangan baginda,Islam tersebar ke 2/3 dunia ..Alhamdulillah.


     So,malam nie tetiba je dapat idea nak update entry,so, minggu lepas kot if tak silap jadual baru telah diagihkan kepada pelajar-pelajar sesi pagi..Oh yeah! sekolah aku ada dua sesi and one more sesi petang :D
Ya Allah bila dapat je jadual tue terus je kelam kabut habis semua! semua berubah kot,guru-guru yang mengajar and masa semua memang sekelip mata je berubah! fuhhh! ak tengok jadual tue pon dah mengeluh ("/)'.Katanya "disebabkan pelajar sesi petang akan masuk ke sesi pagi,so,jadual pun berubah" and one more yang paling tak puas hati,oh yeah! waktu balik pon dh berubah jyeahh! dari pukul 1.00 petang terus je berubah masa menjadi pukul 2.40 petang .Ya Allah memang padat gila kot dengan latihan sukan semua..




        so, Qada' dan Qadar semua tidak boleh ditentang,kata orang tua nak berjaya dalam hidup mestilah kuat usaha,im just jadikan kata kata tu sebagai prinsip pelajaran aku dalam menimba ilmu,Akhir kata,selamat maju jaya!! jangan mudah mengeluh kehkehek! -,-',Assalamualaikum.                                
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

2 comments:

  1. Waalaikumussalam..
    Adeq..belajar elok2 ye :)

    ReplyDelete
  2. Salam Singgah :) Jemput ke entry saya nie . Ada promote sikit .

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/singgah-mai-macam-macam-adoo.html

    ReplyDelete