Jom jenguk Blogshop Baby zahra!
22:55 - 2 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum


Hai.so,malam nie just nak promote blogshop kak aku muahehehe..
so,alang alang dah baca entry nie jemput jemputla jenguk blogshop akak aku ek? haha
katanya nak buat bisnes sikit sementara menunggu masternya tue habis..idea bernas!
haha..so,akak aku nie baru je berblogshop!dalam minggu lepas kot ?dia memulakan bisnes nie
-,-'so,blogshop kak aku nie just jual barangan baby as headband,topi,stokin 3D and others la.
nak tahu lagi..rajin rajinla blogwalking haha :P..terlupa satu benda ..yang paling penting blogshop tue
100% edit by Adam Faiz!! oMGGG! haha..so,nak tengok blog yang aku edit tue just click here hehe.
huhu..so,tadi kita baru jer bertaaruf pasal blog akak aku huhu..sekarang jom kita usha barang barang yang 
dijual kat situ hehe*manala tahu kot kot berkenan*XD

ok! kita mulakan dengan jualan stokin 3D? apa itu stokin 3D?so,benda nie memang jarang sekali dengar..
bagi akula -,-' so,jom usha!! cute cute belako weiiii *kelantan*pilih mano keneii hehe..

murah kan?? 9.90 je..memang semua orang mampu beli hehe!!
































ok setakat nie jela nak tengok lagi? klik image kat bawah?

baby zahra's shop

ok.bye!!




LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

2 comments:

  1. Jom join segmen cikgigi anjurkan ni
    http://nura-qyra.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-dan-buddies.html

    ReplyDelete
  2. huhu,, cute giler!!!!!! kalau la muja dah ada baby,, alamak,, muja belum kawin,, haha

    ReplyDelete