Boring tak?

Friday, January 11, 2013

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum
         Hai ,nothing to say :( .Its already 7 days and its  equals to 1 weeks i do not update blog! segalanya berubah! bila aku sign in je blog,memang fuh sedih giler kot dah lama tinggal tunang angkat aku! and and then memang aku dh ketinggalan jauh la kan?orang dah di puncak aku masih kat bawah :( *sad*

            bnyak yang telah aku ketinggalan like blogwalking,and join segmen segmen semua nie.So,bila dh sign in aku terus check account chatbox aku.sedih gila kot satu persatu aku check huhu ramai gila doh sent request soh aku join segmen segmen diorang and then bila aku bukak je link segmen tue semua dh luput huhu sedih kot :(.

             btw aku bukannya x nak join segmen diorang mahupun korang im just errr..seperti yang ramai sedia maklum,sekolah dah buka so,homework pon banyak la kan? tambah tambah aku,form 2 tahun nie ada PBS..so,memang masa tue limited la sikit,btw aku bukannya mintak sangat homework semua nie.. but im a student so,harap maklumlakan?.siapa yang nak homework..so,memang seminggu sekolah nie full of homework! bikin kurus dibuatnya kehkehke..

          buat homework semua nie telah menurunkan berat badan aku sebanyak 2kg kehkehekeh..manakan tidak! nak berfikr and perah otak semua nie bukannya senang! huhu..so,aku hari nie bukan nak cakap panjang aku just nak share nga korang kehkehekeh..okla see you next time k.bubyee

Assalamualaikum:D

You Might Also Like

0 Like This Entry: